Filmjölkslimpa


4.5
dl
filmjölk
1 dl mörk sirap
11 dl vetekross
11 dl rågkross
11 dl havregryn
2.52.5 dl grovt rågmjöl
33 dl vetemjöl
11 dl linfrön
11 dl solrosfrön
1.51.5 tsk salt
1.51.5 tsk bakpulver
1.51.5 tsk bikarbonat
11 dl nötter
11 dl torkade aprikoser

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda filmjölk och sirap i en bunke.
3. Hacka nötterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och filmjölken.
4. Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att pappret sticker ut över kanterna.
5. Fyll formen med smet och grädda brödet i cirka 45 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0