Nyttiga chokladbollar

100g Kesella 1%
3 dl
2 dl Sukrin
3 msk Kakao
1 tsk Vaniljsocker
3 msk espresso

0.5 dl Kokos ( att rulla bollarna i )

Blanda ihop alla ingredienserna i en bunke. Rulla bollar och vänd ner dem i kokosen.

Ställ in i kylen före servering


Vitlöksrostade havskräftor

 
Förrätt - 4 personer

8 st havskräftor, råa, färska
3 st vitlöksklyftor
1 kruka koriander, färsk
1 kruka persilja, färsk
100 g smör, rumstempererat
1 st citron, rivet skal

1. Sätt ugnen på 250 grader övervärme/grill.
2. Dela kräftorna på hälften.
3. Finhacka, vitlök, koriander och persilja och mosa samman med rumstemperat smör.
4. Smaksätt med färskt rivet citronskal, flingsalt och svartpeppar.
5. Rosta i ugnen i 5–10 minuter tills kräftorna fått gyllene färg. Servera dem genast!

RSS 2.0