Vitlöksrostade havskräftor

Förrätt - 4 personer
8 st havskräftor, råa, färska
3 st vitlöksklyftor
1 kruka koriander, färsk
1 kruka persilja, färsk
100 g smör, rumstempererat
1 st citron, rivet skal
1. Sätt ugnen på 250 grader övervärme/grill.
2. Dela kräftorna på hälften.
3. Finhacka, vitlök, koriander och persilja och mosa samman med rumstemperat smör.
4. Smaksätt med färskt rivet citronskal, flingsalt och svartpeppar.
5. Rosta i ugnen i 5–10 minuter tills kräftorna fått gyllene färg. Servera dem genast!
8 st havskräftor, råa, färska
3 st vitlöksklyftor
1 kruka koriander, färsk
1 kruka persilja, färsk
100 g smör, rumstempererat
1 st citron, rivet skal
1. Sätt ugnen på 250 grader övervärme/grill.
2. Dela kräftorna på hälften.
3. Finhacka, vitlök, koriander och persilja och mosa samman med rumstemperat smör.
4. Smaksätt med färskt rivet citronskal, flingsalt och svartpeppar.
5. Rosta i ugnen i 5–10 minuter tills kräftorna fått gyllene färg. Servera dem genast!
Kommentarer
Trackback