Lasagne med spenat och grädde

4 port
 
1 st gul lök
1 msk olivolja
2 st vitlöksklyftor
500 g spenat
3 dl matlagningsgrädde
200 g fetaost
100 g hårdost
Lasganeplattor
 
Tillagning
1. Hacka löken och fräs i olja tillsammans med riven eller pressad vitlök. Tillsätt spenaten, salt, peppar. Låt det bli varmt så att spenaten mjuknar. Häll i grädden och den smulade fetaosten.
2. Sätt ugnen på 250°.
3. Smörj en ugnsfast form och varva de hemmagjorda lasagneplattorna och sås. Avsluta med sås.
4. Riv hårdosten på din köksmaskin och strö den över lasagnen.
5. Grädda i ugnen 10–20 minuter. Känn gärna efter med en sticka för att vara säker på gräddningstiden.
 
Servera med en krispig sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0