Saffranskryddad fisksoppa med lax och torsk

4 portioner
400 gram
300 gram
150 gram
1 st
1 st
3 msk
2 dl
2,5 dl
2,5 dl
1 dl
1 paket
2 tsk
0,5 krm
1 tsk
1 tsk
Tillagning
1. Skär fisken i 3 cm kuber.
2. Strimla purjolöken, finhacka vitlöken och fräs i olja.
3. Tillsätt salt, kryddor, vatten, fond, vin, grädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter.
4. Lägg i fisken, koka upp och sjud tills fisken är klar. Tillsätt räkorna.
Servera soppan varm tillsamman med en bit gott bröd och aioli
3. Tillsätt salt, kryddor, vatten, fond, vin, grädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter.
4. Lägg i fisken, koka upp och sjud tills fisken är klar. Tillsätt räkorna.
Servera soppan varm tillsamman med en bit gott bröd och aioli
Kommentarer
Trackback