Saffranskryddad fisksoppa med lax och torsk

 
 
4 portioner
 
400 gram  
300 gram  
150 gram  
1 st  
1 st  
3 msk  
2 dl  
2,5 dl  
2,5 dl  
1 dl  
1 paket  
2 tsk  
0,5 krm  
1 tsk  
1 tsk  
 
Tillagning
 
1. Skär fisken i 3 cm kuber. 
2. Strimla purjolöken, finhacka vitlöken och fräs i olja. 
3. Tillsätt salt, kryddor, vatten, fond, vin, grädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter. 
4. Lägg i fisken, koka upp och sjud tills fisken är klar. Tillsätt räkorna. 

Servera soppan varm tillsamman med en bit gott bröd och aioli
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0